Kennismaken met de school en aanmelden van uw kind

Bedankt voor uw belangstelling voor onze school. Wees welkom om kennis te komen maken!

Op onze website en in de schoolgids staat veel informatie die u kan helpen bij het maken van een goede schoolkeuze voor uw kind. De Rehobothschool is een christelijke school. Dat heeft gevolgen voor de inhoud van ons onderwijs en de manier waarop wij met elkaar omgaan. De kinderen horen verhalen uit de Bijbel en doen actief mee in het aanleren van psalmen, in het bidden en bij de vieringen. Ook vinden we rust, regelmaat en reinheid waardevolle vereisten voor onze school.

Een bezoek aan de school is toch echt de beste manier om een goed beeld van onze school te krijgen. U vertrouwt uw kind immers toe aan de zorgen van school. Het is belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en dat u weet waar we als school voor staan! U kunt contact opnemen met de school via het contactformulier, e-mail of telefoon om een kennismakingsbezoek af te spreken. Tijdens dit gesprek krijgt u een rondleiding door de school.

Verder is er eenmaal per jaar een open lesmorgen. In 2023 was dat op woensdagochtend 11 oktober. Tijdens deze morgen kunt u gewoon de school binnenlopen, een kopje koffie drinken en even in de groepen kijken. 

We waarderen het wanneer u uw kind tijdig opgeeft, bij voorkeur rond de leeftijd van 2 jaar. Dat geldt ook voor ouders waarvan kinderen al op onze school zitten.